header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
Isol-8
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Max
                  Maks (noun): afkorting van maximaal. 

UNISON RESEARCH MAX LUIDSPREKERS
Unison Research bleef maar zoeken naar luidsprekers die goed aansloten bij hun versterkers. Die zoektocht resulteerde in een samenwerking met hun buur Opera Loudspeakers.

De nieuwe luidsprekers van Unison Research zijn hoornluidsprekers bedoeld om te worden gecombineerd met buizenversterkers. Maar ook met transistorversterkers blijken deze heel goed samen te werken.

Unison heeft een aantal single-ended buizenversterkers die een laag uitgangsvermogen hebben en daardoor alleen geschikt zijn voor luidsprekers met een hoog rendement. De meeste luidsprekers hebben een laag rendement. 

Om dit op te lossen zijn bij de Max niet alleen de gevoeligheid maar ook de impedantie geoptimaliseerd. Max is een tweeweg systeem met boven een breedband hoorntweeter/compressiedriver van titanium met een aanzienlijke dome-breedte. Daaronder een forse woofer (28cm bij de Max1!!).

De spreiding van de hoge tonen is een van de sterktes van het hoornconcept. Door toepassing van basreflexpoorten voor het laag kan de luidspreker compact blijven en is het makkelijker te plaatsen in de ruimte.

De Unison Research website hier

De prijslijst:
-Max Mini: 2990 €
-Max 1: 5590 €
-Max 2: 8390 €

max
FB
English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2022