header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
Isol-8
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Concert
                  (kɔnˈsɛrt) (o.) Muziekuitvoering (vocaal en/of instrumentaal) voor publiek

ONS AANBOD
Wij staan steeds klaar om u de beste hifi of high end audio voor te stellen in een gemoedelijke sfeer. Bij ons staat altijd een uitstekende selectie audio producten permanent in demonstratie.

AUDITORIUM MIMESIS
Wij beschikken over een akoestisch perfecte ruimte om geluidssystemen in te demonstreren. Dit auditorium is speciaal gebouwd en geoptimaliseerd om muziekopnames te beluisteren. Dit is uniek in de regio en zelfs ver daarbuiten.

Wij hebben steeds de beste producten in demonstratie voor volgende toepassingen:

    - hifi & high-end audio
    - streaming & NAS
   - vinyl & platenspelers
   - audio accessoires

    - hifi meubels

    Wij zijn gespecialiseerd in platenspelers en alles voor vinyl.

Al meer dan twintig jaar stellen wij topklasse systemen samen met de fijnste apparatuur voor de echte muziekliefhebber. Als erkend verdeler van prestigieuze high end merken hebben we alles in huis om kwalitatief hoogstaande audio installaties te leveren, en dit  binnen elk budget. Al onze producten kunt u ook eerst beluisteren  alvorens over te gaan tot aankoop. We nemen graag voor elke klant rustig de tijd  om specifieke vragen of wensen  te bespreken en  advies te geven. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak.

ACCESSOIRES
Wij leveren ook alle mogelijke audio accessoires. We denken hierbij aan onderhoud en optimalisatie van uw audio/video systeem maar ook aan kabels, voetjes, meubels en onderhoudsproducten. Voor de vinylliefhebber hebben we ook reinigingsproducten en accessoires om aan platen een nieuw leven te geven. Voor schone stroom leveren wij netkabels en netfilters zodat uw kostbaar systeem steeds zuivere stroom krijgt. Tot slot geven wij graag advies voor het optimaliseren van uw luisterruimte.

OP AFSPRAAK
Overweegt u een bezoek? Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een luistersessie. U zult versteld staan van de kwaliteit van onze systemen en dit binnen elk budget.

Kleinere zaken kunnen ook gewoon verstuurd worden. Dan hoeft u zich niet te verplaatsen. Wij verzenden wereldwijd. Stuur uw vragen naar: mimesis@pandora.be
of raadpleeg onze eBay winkel onder **mimesis-audio**.

startpagina

FB
English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2022