header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
Isol-8
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Roksan
                  Roxana (Ῥωξάνη'): dochter van de Perzische koning Darius.

ROKSAN
...is een Brites audiofabrikant dat vooral bekend is om zijn invloedrijke en innovatieve ontwerpen. Deze blijven de norm bepalen voor hoogwaardige muziekweergave, vooral van high-end platenspelers. De combinatie van innovatie, geluidskwaliteit en betrouwbaarheid heeft Roksan vanaf dag één een benijdenswaardige reputatie gegeven.

OVERNAME
In 2016 nam Monitor Audio Ltd Roksan over.
Roksan zal voortaan innovatieve nieuwe lijnen ontwikkelen en bestaande producten verfijnen. De overname zal de kwaliteit van beide merken een boost geven.

ATTESSA
De nieuwe, volledig in eigen huis ontwikkelde Attessa-lijn biedt premium streamingtechnologie, toonaangevende prestaties naast een prachtig industrieel ontwerp aan. De serie is ontworpen om het complexe geluid van een goede hifi-systeem te combineren met de eenvoud waarnaar de meeste luisteraars verlangen. Daardoor wordt het gemakkelijker om verbinding te maken tussen apparaten onderling en met alle mogelijke media die ons omringen.

ROXANA
Roksan werd in 1985 opgericht door Tufan Hashemi en Touraj Moghaddam. De naam Roksan zelf is afgeleid van de naam van Roxana, dochter van de Perzische koning Darius. Dit weerspiegelt het Perzische erfgoed en de wortels van zowel Hashemi als Moghaddam.

De Roksan website hier

De Roksan prijslijst: hier

FB


FB
English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2022