header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Carbon
                  (kɑrbɔn) (Lat.) Koolstof is een scheikundig element met symbool C en atoomnummer 6. Het is een niet-metaal dat in verschillende modificaties voorkomt.

VAN DEN HUL
Bent U op zoek naar een degelijke verbinding tussen Uw toestellen? Of wenst U een uitstekende phono cel aan te schaffen? Dan bevelen wij U de beste producten aan van de Nederlandse Meester Aalt Jouk van den Hul.

KOOLSTOF
Als Fysicus en Docent aan de Nederlandse Universiteit startte van den Hul na 13 jaar verslaggeving en onderzoek met reparatie van phono elementen. Hij kwam tot de vaststelling dat het soort draad gebruikt rond de spoel van een pick-up element hoorbare invloed had op de weergave. Toen startte hij met de productie van eigen kabels. Sinsdien is elke publiek verschijning van deze man een belevenis. Berucht om zij baanbrekende opinies en krasse uitspraken, staat hij bekend om zijn unieke benadering van de problemen in Audio. Zo ontwikkelde hij vrij vroeg de eerste metaalvrije audio kabel ter wereld "The First"®. Later begon hij met de productie van eigen phono cellen.

Voor meer informatie:

mimesis@pandora.be

De website

De prijslijst (PDF)


startpagina


English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2021